Hoe werkt het?

 THEHUGHBRUNCH

live @ A DAY AT THE PARK.!

BRUNCHPAKKET:

 Exclusieve toegang voor de brunch stage.

inclusief festival-ticket Day at the Park

Ontvangst is vanaf 12:00 & 13:00 uur starten we met eten

 met een heerlijke glas Moet Chandon ICE.  

Op tafel staan heerlijke bites klaar om een heerlijke bodem te creëren voor de zaterdag middag. 

 

De brunch wordt culinair begeleid door Master Chef * Mario Ridder ondermeer bekend van restaurant Joelia, Parkheuvel en Zwethheul. 

Tijdens de brunch bieden wij een assortiment aan van het bekende wijnhuis Boschendal en zullen de Champagnes van Moet Chandon rijkelijk vloeien. Tevens zijn wij de enige stage met een Champagnebar en maken wij gebruik van echt servies en glaswerk tijdens de brunch. 

Zoals u van ons gewend ben zal THEHUGHBRUNCH ook deze editie u weer verassen met onze unieke entertainment. Tot in de late uurtjes kunt u genieten van onder meer bekende dj's als La Fuente en Roog. 

Wij zullen vanaf 17:00 stapsgewijs tafel en stoelen verplaatsen/weghalen om dansruimte creëren.

 

Na 17:00 wordt de stage toegankelijk voor alle festival bezoekers en gaan wij door tot 23:00 met een te gekke line up. Met deze ticket heb jij uiteraard ook toegang tot het gehele festival. 

Tafels gaan vanaf 2 personen. Voor de ticket aankoop is het overzichtelijker als er 1 hoofdboeker is. 1 persoon schaft de tickets aan voor de gehele tafel. Zodat wij zien dat het een reservering is voor 1 tafel. Wilt u een losse ticket kopen om bij een tafel toe te voegen stuur een mail naar onderstaande voor een speciale link.  Komt u er niet uit met de resevering of heeft u vragen? Mail dan ook naar info@hughrotterdam.nl t.a.v. de thehughbrunch 21 september.

Tickets kopen via mobiel? Is dit knopje wat makkelijker

Media

THEHUGHBRUNCH “in ‘t park” tijdens A Day at The Park zat. 21 sept. 2019 

Met o.a. Roog, La Fuente, Chris Liebing, Green Velvet, Todd Terry, Michel de Hey.

 

A Day at The Park is een begrip in de festivalwereld en staat - naast de goede techno en house -  bekend om haar bijzondere sfeer en extra beleving. Dat kunnen we dit jaar wederom verwachten, maar… in een Rotterdams tintje. De beste hotspots ‘from town’ komen samen in het bos om de bezoekers te verrassen met hun ‘signature style’. Zo organiseert restaurant en cocktailbar ‘HUGH Rotterdam’ een speciale editie van alom bekende ‘THEHUGHBRUNCH’ met sterrenchef Mario Ridder.